Followers

Saturday, July 24, 2010

BAKAL PEMIMPIN DI MASA DEPAN


Inilah wajah ceria anak2  muridku.... bergaya sakan... apa macam ada gaya bakal pemimpin tak...? Sibuk suruh aku ambil gambar dia orang masukkan kat dlm blog... kot2 ada yg berkenan di hati dan nak berkenalan....  gambar ni diambil selepas kelas sains di makmal sekolah.... dia orang ni nakal..., byk cakap (maklumlah nak jadi pemimpin), suka bertanya itu ini terutamanya ttg kaitan sains dgn kehidupan biologi manusia (kelas ni semua terdiri drp pelajar lelaki 18 orang)... dan  suka juga menyakat aku... memuji aku....  dan juga kaki bodek terutamanya bila mood belajar dah hilang..... Ape2 pun dia orang ni semua rajin belajar.... kerja kemas... tu yg aku suka... Jom layan gambar2 depa...
Dari kiri depan: Farid,  Ilyas, Tun, Azim, Imran, Wan
Belakang: Aiman, Fawwas, Firdaus, Faiz

5 comments:

piewahid said...

ambuih2 bodek cikgu nk gmbr kuar blog ya...

ye lah kan, sesekali kena lyn juge.
moga mereka bjaya dunia akhirat

jalilah_jy said...

salam zurena...sekolah mana?

sweetsal said...

amboi baik hati nya cikgu zurena..letak gambar anak2 murid..kelas gitu...

Yan said...

cekgu ropanya...i bekas je..tp now depa dah jd macam kengkawan..selalu luah persaan kat i..

zurena said...

saya mengajar kat smk Dato' Syed Omar.

Related Posts with Thumbnails